Louise Berglind                - I love the life, I live and live the life that i love.

Senaste inläggen

ANNONS
ANNONS
Av Louise Berglind - 16 augusti 2013 11:44Här om natten hade du det lite kul men det betyder inte att jag tänker göra slut, nej. För jag är ingen katolik baby jag tar det lungt man ska unna sig när man är ung.Det kanske låter dumt men jag tycker det är lika bra. Du behöver inte bära den där bördan, vill inte leva efter gamla kristna ideal. Så baby vi kan göra en fjäder av en hörna. Det låg någon annan bredvid dig när jag kom hem. Jag vill inte vara den som är den, så baby jag bara låtsas som inget hänt, låtsas som inget hänt. Det gör vill inget om han sover i vår säng. Jag kan byta alla lakanen sen, och sen så kan vi låtsas som inget hänt låtsas som inget hänt låtsas som inget hänt. Att du träffar andra är väl inte hela världen. Bara bra att jag inte blir för bekväm och baby jag förstår man kan vara fler än två om du vill kan du till och med få försöka slå guiness rekord. Vissa träffar fler andra träffar färre inget fel med det. Det finns mycket som är värre och det få hända varje dagflera veckor i rad. Så länge han inte är bättre än jag.


Det låg någon annan bredvid dig när jag kom hem. Jag vill inte vara den som är den så baby jag bara låtsas som inget hänt?.låtsas som inget hänt?låtsas som inget hänt?. Det gör vill inget om han sover i vår säng
jag kan byta alla lakanen sen?, och sen så kan vi ?låtsas som inget hänt?
låtsas som inget hänt ?låtsas som inget hänt. Du borde passa på, vi e unga båda två?. Du kan unna dig i natt?
för jag unna mig igår. Om hon har nån annan med sig ?tar jag varvet runt kvarteret. Vi är ändå inget permanent?. Gör det enda jag kan göra? onsdag torsdag fredag lördag? låtsas som om ingenting har hänt. Det låg någon annan bredvid dig när jag kom hem jag vill inte vara den som är den så baby jag bara låtsas som inget hänt låtsas som inget hänt låtsas som inget hänt.

Av Louise Berglind - 16 augusti 2013 08:31

[Bild]

[Bild]

Av Louise Berglind - 15 augusti 2013 17:21

1. Det är helg
2. Det är fint väder
3. Jag ska till Norrköping

4. Älskar livetkursiv text

Av Louise Berglind - 15 augusti 2013 05:45

Till min lycka är den här. Magkänslan säger något helt annat men ska bli så underbart att bara få vara en stund. Njuta med dom jag tycker om och bara släppa lite på finkänsligheten.

Nu är det jobb sen tar jag helg!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se